Genel

Tik Tok Hesabı Silme

Tik Tok hesabı nasıl silinir

Tik Tok uygulaması için hesabı dondurma işlemi ne yazık ki bulunmuyor. Hesap silme işlemi gerçekleştirdiğiniz zaman 30 gün hesap dondurulmuş bir şekilde kapalı kalmaktadır. Hesap dondurmak için hesabı silme işlemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yalnız unutmamak gerekir, 30 gün içerisinde hesabınıza giriş gerçekleştirmediğiniz taktirde hesabınız kalıcı olarak silinir.

Tik Tok hesap silme işlemi için aşağıdaki adımları sırasıyla takip edebilirsiniz.

  • Tik Tok uygulamasını açıp Profil sayfasına girişi sağlayalım.
  • Sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine tıklayıp Ayarlar ekranına giriş gerçekleştirelim.
  • Açılan Ayarlar sayfası içerisinde bulunan, ilk seçenek olan Hesabımı Yönet bölümüne giriş yapalım.
  • Hesabımı Yönet sayfasının en altında bulunan silik bir biçimde görünen “Hesabınızı kaldırmayı mı düşünüyorsunuz?” yazısına dokunalım.

Tik Tok hesap silme linki

tik tok hesap dondurma,tik tok hesap silme,tik tok delete account,tik tok hesabımı donduramıyorum,tik tok hesap silme linki
  • Açılan Hesabı Sil ekranında yer alan uyarıda “Hesabınızı güvende tutmak için telefon numaranızı doğrulamamız gerekiyor. Hesabınıza geçerli bir telefon numarası eklemediyseniz lütfen Hesabımı Yönet ayarlarının altında Telefon Numarası seçeneğini kullanarak bir tane ekleyin.” şeklinde bir bilgilendirme ekranı karşınızda olacaktır.
  • Alt kısımda bulunan Kodu Gönder yazısının üzerine dokunarak telefon numaranıza doğrulama kodunun gelmesini bekleyin.
  • Tik Tok tarafından telefonunuza gönderilen doğrulama kodunu belirtilen süre içerisinde yazarak Devam butonuna dokunalım.
  • Doğrulama kodunu doğru bir şekilde girdikten hemen sonra karşınıza Delete Account sayfası gelecektir.
  • Bilgilendirme ve uyarılarda bulunan Delete Account sayfasının en alt kısmında bulunan Continue butonuna basarak  silme işlemine devam edelim.
  • Son olarak açılan ekranda tekrar Delete Account butonuna dokunarak hesap silme işlemini başarıyla tamamlayalım.

Tik Tok hesabımı donduramıyorum

tik tok hesap dondurma,tik tok hesap silme,tik tok delete account,tik tok hesabımı donduramıyorum,tik tok hesap silme linki

Yapmış olduğumuz bir dizi işlem sonrasında hesabımız 30 gün sonra kalıcı bir şekilde silinecektir. Bu 30 günlük süre zarfında hesabınız görünmeyecektir. Bir başka deyişle 30 gün boyunca dondurma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat hesabı 30 gün içerisinde tekrar açmazsanız eğer kalıcı olarak silinecektir.

Etiketler

Serdar Murat

İsmim Serdar, 2000li yılların başından beri telefon kullanıcısıyım. Bu alandaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyorum. Edinmiş olduğum bilgileri, ipuçlarını ve diğer bilinmeyen noktaları sizlerle paylaşmak için buradayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı